En god start - bevægelse og pariserbøf
Pariserbøf:
Ingredienser:
1 skive toastbrød, fint
150 gram hakket oksekød
25 gram smør
Salt
Peber
Tilbehør:
25 gram løg
25 gram kapers
25 gram peberrod, revet
25 gram rødbeder, syltede
25 gram pickles
1 æggeblomme
Fremgangsmetode:
Varm stegepanden op og rist brødet på den ene side ved ikke for stærk varme. Tag brødet af panden.
Smør/ mos kødet ud på den u-ristede side af brødet.
Søg for at komme godt ind under kanten af brødet.
Steg bøffen 4-5 minutter på hver side, i smør og drys med salt og peber. (Stegetiden afhænger naturligvis af hvor rødt man vil have sit kød.)
Server bøffen med hakket løg, kapers, reven peberrod, hakkede rødbeder, pickles og en rå æggeblomme.
Læg evt. æggeblommen i en løgring på pariserbøffen.
Velbekomme!
20/3/2017