Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.
1 scalotten
3 kviste frisk estragon
1 spsk sennep
Skræl og halvver bananscalotteløg- skær dem ud i grove stykker Hak estragon, kom det ned til løgene og tilsæt solbærsennep Rør i sildene
Sild med chili, koriander og ingefær:
1/2 rød chili ( eller efter styrke)
1/2 bdt frisk koriander
1 tsk ingefær
Skær chili i små stykker, tilsæt hakket koriander og ingefærpulver Kom over sildene
Sild med røgede mandler, bladselleri og basilikum:
100 gr røgede mandler
1/2 bdt frisk basilikum
3 bladselleri
Hak mandlerne fint, basilikum snittes groft og bladselleri i små stykker tilsættes
Sild med æbler og karry:
1 dl creme fraiche
2 tsk ahornsirup
1 tsk karry
1 scalotteløg
1 æble
Rør creme fraiche med lidt ahorn sirup og lidt karry Dernæst tilsæt finthakket scalotteløg og æbler i tern Rør i sildene
Rist små skiver rugbrød i ovnen så de bliver godt sprøde
Server med sprød rugbrød og almindeligt rugbrød - samt en god snaps ;)
Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.