En hel masse fløde, masser af kød, en god mængde sødt og naturligvis en masse frugt og grønt.
Alt dette for et gebyr på 35 kroner - dog kun for økonomisk trængte familier.
Det er initiativet af Stop Spild Lokalt, der deler mad ud til familier året rundt, men særligt her i juledagene har de travlt, da familierne gerne vil have julemad på bordet uden at være nødsaget til at tømme madkontoen.
- Jeg håber, at der er nok poser til alle, fortæller Kim Nordbeck, som er formand for Stop Spild Lokalt i Vordingborg.
Globalt bliver der smidt godt 1,3 milliarder tons mad ud, som cirka to milliarder mennesker kunne blive mætte af.
1. juledag
Den helt store julemadsuddeling for organisationen Stop Spild Lokalt falder først den 25. december. Og selvom det bliver en travl dag, så glæder formanden sig.
Der er desværre en skræmmende mængde mennesker, der ikke kan få maden til at række hen over julen.
- Jeg synes, det er rart at hjælpe folk. Nogle folk står med tårer i øjnene af bare glæde, og det er altså noget, jeg bliver blød i knæene af og også selv kan blive lidt rørt af, fortæller Kim Nordbeck.
Julemaden bliver delt ud alle juledagene. Og den 23. december fik Kim Nordbeck og de andre frivillige solgt alt maden på lige godt en time.
- VI har forberedt dem på, at der er begrænset mængder mad. Så det ved folk godt, siger formanden.
100 tons mad
Der bliver delt mad ud 14 steder i regionen, som i alt svarer til omkring 100 tons mad, der ikke er solgt i dagligvarebutikkerne og som ellers stod til at blive smidt i skraldespanden.
- Der er desværre en skræmmende mængde mennesker, der ikke kan få maden til at række hen over julen. Indtil videre har vi allerede registreret over de første 50 tons mad, siger Rasmus Erichsen, der er organisationens direktør.
Rasmus Erichsen anslår, at omkring 1.300 frivillige står klar over regionen for at dele mad ud.
Sidste år delte organisationen overskudsmad ud til 55.000 økonomisk trængte familier landet over.