For vi har kun ét liv, som Helge Adam Møller husker os på.
- Og det er vigtigt at være rimelig sund, men det er også vigtigt at have det godt, siger Helge Adam Møller.
- Det er dejligt at blive gammel, men det skal også være nogle gode år til sidst. Nogle år man nyder.
Så derfor ryger der også bøffer i indkøbskurven, råt kød og den pasteuriserede æggeblomme til tataren, som han kunne spise døgnet rundt.
- Der skal være plads til bøffer. Jeg tror både, det er sundt, og det smager godt. Men at det smager godt, det er vigtigst, siger Helge Adam Møller.
- Der er mange, der ikke kan lide råt kød. Jeg elsker råt kød.
Han elsker smør og ost. Osten bliver købt hos ostehandleren på Axel Torv i Næstved. Og så er der altid isvafler og Magnum i fryseren.
- Der ligger en seks-otte stykker hjemme i fryseren. Om aftenen, hvis jeg ikke har fået købt en kage og jeg har en sød tand, så snupper jeg lige en Magnum eller en isvaffel til aftenkaffen.
Helge og Noilly Prat
Helge Adam Møller har en yndlingsfavorit, som han kalder det. Det er vermouth. Mere specifikt den franske vermouth, der hedder Noilly Prat.
- Det er lige creme de la creme.
- Sådan en flaske har jeg altid, og hvis jeg lige ind i mellem bøffen vil have mig en lille drink – så er det en sådan en Noilly Prat med en isterning i. Og hvis det er fredag eller lørdag aften, og jeg skal fejre lidt ekstra, så laver jeg en dry martini. Gin og tør vermouth.